ur teckenspråk

Nya UR Play är playtjänsten för dig som vill lära dig något nytt! UR Play innehåller dokumentärer, fakta- och utbildningsprogram samt föreläsningar som är både underhållande och lärorika. Berätta för mig - teckenspråkstolkat. Drama för barn · 5 avsnitt · När Rodde har problem hjälper det att prata med storasystern Julia. Den automatiserade framtiden - teckenspråkstolkat. Den automatiserade framtiden - teckenspråkstolkat. 58 min · Vad händer med jobben när datorer kan ersätta mänsklig arbetskraft? Sara och John blir nyfikna på ett hus som står lite avsides på mormors tomt. Ingen har bott i huset på länge, men stämmer det? Varje gång barnen går dit hittar de nya spår efter att någon varit där och spänningen stiger. Serien vänder sig till yngre barn som har en begränsad kunskap i teckenspråk. Varje avsnitt är uppbyggt.

Ur teckenspråk - med Uber

Serien vänder sig till yngre barn som har en begränsad kunskap i teckenspråk. Nyheter · 15 avsnitt · Nyheter på teckenspråk för barn och ungdomar. Avsnitt 4 av 9 Emelie Cramér-Wolrath är fil. Titta Tyst tagning Foto, klippning och visuella effekter. Titta Runt i naturen - Här kommer äggdjuren - Teckenspråk Lägger sniglar ägg?

Ur teckenspråk - hsten 2017-2018

Pia Simper forskar om avbildande verb som är en stor grupp inom teckenspråket. Teckenspråk är familjens gemensamma språk. Ture skapar en dusch av det som dimper ned i sopnedkastet. I söndags var det kyrkoval. Men det är inte så många av oss som vet så mycket om det. Erik Akervall bestämmer sig för att göra ur teckenspråk egen film men kör direkt fast leif gw ung sitt manusarbete. Titta Runt i naturen - Här kommer äggdjuren - Teckenspråk Fågelägg behöver hjälp. Avsnitt 3 av 6 Om ormar, ödlor och sköldpaddor. Titta Pinos dagbok - teckenspråkstolkat Pino och hunden. I Sverige blev det tvärtom. Avsnitt 9 · 6 min · Lär dig tecken för saker som går att äta. På besök hos den gamla fosterfamiljen känner Antonia att hon är omtyckt för den hon är. ur teckenspråk